Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalium Payalebar Phantasie Pilates
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Gan met de inworp. Mikuni is nu in balbezit. Mikuni met een sublieme pass. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law schiet op doel. Teoh bokst de bal weg.

30e minuut.
Chin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yap verovert de bal door een tackle van achteren. Tze Law speelt de bal door. Voon is nu in balbezit. Voon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Voon rent richting de bal. Tze Law is nu in balbezit. Voon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law rent richting de bal. Tze Law haalt uit met een fantastische trap. Teoh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Payalebar - Phantasie Pilates 1:0

41e minuut.
Mikuni rent richting de bal. Tze Law verovert de bal door een tackle van achteren. Tze Law met een sublieme pass. Klungelig pakt Voon de bal. Voon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Payalebar 40%, Phantasie Pilates 60%.
Kalium Payalebar - Phantasie Pilates 1:0

46e minuut.
Yeo met een snelle inworp. Chin rent richting de bal. Chin geeft een lange en hoge pass. Oh is nu in balbezit. Oh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalium Payalebar - Phantasie Pilates 1:1

56e minuut.
Daar is Mikuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siow bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mikuni krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Siow verovert de bal door een tackle van achteren. Toh rent richting de bal. Devan maakt een afschuwelijke overtreding. Toh raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikuni komt bij de bal en schiet. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Payalebar 45%, Phantasie Pilates 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalium Payalebar - Phantasie Pilates 1:1