Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mist Spallesa Smoke United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Munisamy speelt de bal door. Lai is nu in balbezit. Siah begaat een overtreding. Siah krijgt een gele kaart. Lai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poh komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ee met een sublieme pass. Kim kopt de bal weg. ching rent richting de bal. ching draait met de bal, schiet en ... Ee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mist Spallesa - Smoke United 0:1

21e minuut.
Siah rent richting de bal. Nagaraja verovert de bal door een tackle van achteren. Nagaraja geeft de bal voor. Lai rent richting de bal. Lai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mist Spallesa - Smoke United 0:2

30e minuut.
Nagaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagaraja passt de bal zonder na te denken. Poh is nu in balbezit. Nan verovert de bal door een tackle van achteren. Nan schiet op doel. Yee bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mist Spallesa - Smoke United 1:2

36e minuut.
Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Tang geeft een hoge lob. Woo heeft problemen om de bal te vangen. Nagaraja is nu in balbezit. Nagaraja geeft een lange en hoge pass. Yee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mist Spallesa 56%, Smoke United 44%.
Mist Spallesa - Smoke United 1:2

52e minuut.
Selvam geeft een hoge lob. Munisamy kopt de bal weg. Klungelig pakt Lai de bal. Kim is nu in balbezit. Kim geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lai verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Samivelu de bal. ching bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai schiet op doel. Ee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Siah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kim met een snelle inworp. ching rent richting de bal. ching schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mist Spallesa - Smoke United 1:3

86e minuut.
Siah kan de bal niet met de borst controleren. Siah passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Nagaraja de bal onder controle te krijgen. Nan rent richting de bal. Nan draait met de bal, schiet en ... Yee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mist Spallesa 54%, Smoke United 46%.
Mist Spallesa - Smoke United 1:3