Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:28
  • Competitiewedstrijd: League III.02
  • Stadion: AlaDu Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2891
AlaDu hplikethesauce
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Yong met de inworp. Chung is nu in balbezit. Meng begaat een overtreding. Meng krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tee met een harde bal richting middenveld. Tee is nu in balbezit. Tee geeft een lange en hoge pass. Ong is nu in balbezit. Ong haalt uit met een fantastische trap. Ng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Meng onderschept slim de pass. Meng passt de bal in één keer door. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hwa kopt de bal weg. Seah bereikt de bal nog maar net als eerste. Seah passt de bal zonder na te denken. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hwa verovert de bal door een tackle van achteren. Hwa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chow de bal. Chow geeft een lange en hoge pass. Cheong kopt de bal weg. Poh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kang verovert de bal door een tackle van achteren. Kang geeft een lange en hoge pass. Daar is Asngari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AlaDu - hplikethesauce 0:1

23e minuut.
Vairavan rent richting de bal. Hon rent richting de bal. Vairavan begaat een overtreding. Hon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hon kan niet meer verder spelen. Anan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Chye geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anan rent richting de bal. Anan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Anan passt de bal zonder na te denken. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meng. Chong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlaDu 57%, hplikethesauce 43%.
AlaDu - hplikethesauce 0:1

58e minuut.
Chung onderschept slim de pass. Anan is nu in balbezit. Anan passt de bal zonder na te denken. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AlaDu - hplikethesauce 0:2

64e minuut.
Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng geeft een hoge lob. Ng speelt de bal door. Chong is nu in balbezit. Chong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AlaDu - hplikethesauce 0:3

76e minuut.
Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Meng probeert naar een medespeler te passen. Koh is nu in balbezit. Kim onderschept slim de pass. Kim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlaDu 60%, hplikethesauce 40%.
AlaDu - hplikethesauce 0:3