Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Ittihad FC Whampoa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hing speelt de bal door. Gan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vairavan rent richting de bal. Daar is Vairavan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vairavan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - FC Whampoa 0:1

13e minuut.
Hing rent richting de bal. See legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. See probeert naar een medespeler te passen. Hing neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Foo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing onderschept slim de pass. Hing passt de bal zonder na te denken. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan schiet op doel. Foo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Asngari is nu in balbezit. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari onderschept slim de pass. Asngari haalt uit met een fantastische trap. Teoh heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al-Ittihad - FC Whampoa 1:1

26e minuut.
Hong speelt de bal door. Hing is nu in balbezit. Hing passt de bal in één keer door. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - FC Whampoa 1:2

35e minuut.
Ganase geeft een lange en hoge pass. Hong rent richting de bal. Hong passt de bal zonder na te denken. Asngari is nu in balbezit. Asngari haalt uit met een fantastische trap. Ngee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. See rent richting de bal. See haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hing onderschept slim de pass. Hing passt de bal zonder na te denken. Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Seah rent richting de bal. Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing met een sublieme pass. Vairavan rent richting de bal. Vairavan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - FC Whampoa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ittihad 53%, FC Whampoa 47%.
Al-Ittihad - FC Whampoa 1:3

58e minuut.
See is nu in balbezit. Vairavan rent richting de bal. Vairavan passt de bal met de wreef. Teoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Teoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - FC Whampoa 2:3

74e minuut.
Ganase geeft de bal voor. Inworp. Cheng met een snelle inworp. Hing is nu in balbezit. Hing geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
See bereikt de bal nog maar net als eerste. See geeft een lange en hoge pass. See kopt de bal weg. Asngari is nu in balbezit. Asngari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ittihad 42%, FC Whampoa 58%.
Al-Ittihad - FC Whampoa 2:3