Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colosseum DeReservoir Phantasie Pilates
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gan geeft een lange en hoge pass. Poh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo maakt een afschuwelijke overtreding. Poh roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Poh kan niet meer verder spelen. Neo komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Gan met een harde bal richting middenveld. Daar is Toh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chow kopt de bal weg. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong schiet op doel. Teoh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

9e minuut.
Daar is Chow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neo geeft een lange en hoge pass. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo rent richting de bal. Neo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Leo rent richting de bal. Leo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gan de bal. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Neo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok onderschept slim de pass. Mok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Toh verovert de bal door een tackle van achteren. Toh probeert naar een medespeler te passen. Sin probeert naar een medespeler te passen. Oh rent richting de bal. Oh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosseum DeReservoir - Phantasie Pilates 0:1

44e minuut.
Neo probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Chin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toh is nu in balbezit. Toh draait met de bal, schiet en ... Nandan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosseum DeReservoir 71%, Phantasie Pilates 29%.
Colosseum DeReservoir - Phantasie Pilates 0:1

47e minuut.
Kanesh geeft een hoge lob. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kanesh krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ban rent richting de bal. Ban geeft een hoge lob. Gan rent richting de bal. Chong onderschept slim de pass. Chong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosseum DeReservoir 49%, Phantasie Pilates 51%.
Colosseum DeReservoir - Phantasie Pilates 0:1