Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razer kelong Kalium Payalebar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Siow is nu in balbezit. Yap onderschept slim de pass. Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Han schiet op doel. Jayakumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer kelong - Kalium Payalebar 1:0

12e minuut.
Rasamy passt de bal zonder na te denken. Chong is nu in balbezit. Chong geeft een lange en hoge pass. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Esawaran geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Han de bal onder controle te krijgen. Siow rent richting de bal. Han verovert de bal door een tackle van achteren. Han haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer kelong - Kalium Payalebar 2:0

22e minuut.
Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law passt de bal zonder na te denken. Voon rent richting de bal. Voon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Siow geeft een hoge lob. Yap probeert de bal aan de voet te houden. Tze Law is nu in balbezit. Yap verovert de bal door een tackle van achteren. Yap geeft een hoge lob. Jayakumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Inworp. Kwang met de inworp. Siow rent richting de bal. Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Han haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rasamy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wah met een snelle inworp. Han is nu in balbezit. Han schiet op doel. Jayakumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razer kelong 47%, Kalium Payalebar 53%.
Razer kelong - Kalium Payalebar 2:0

48e minuut.
Chong geeft een hoge lob. Inworp. Chang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chang met de inworp. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Yap met de inworp. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy speelt de bal door. Voon is nu in balbezit. Voon schiet op doel. Mok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Phua speelt de bal door. Rasamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasamy passt de bal met de wreef. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu draait met de bal, schiet en ... Jayakumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Siow onderschept slim de pass. Samivelu verovert de bal door een tackle van achteren. Samivelu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer kelong - Kalium Payalebar 3:0

88e minuut.
Klungelig pakt Devan de bal. Devan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Han geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razer kelong 45%, Kalium Payalebar 55%.
Razer kelong - Kalium Payalebar 3:0