Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Whampoa Phantasie Pilates
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hing met een sublieme pass. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bala is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Chin kan de bal niet met de borst controleren. Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheng raakt geblesseerd tijdens het duel. Vairavan met een snel genomen vrije trap. Teoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Gan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gek passt de bal in één keer door. Chia rent richting de bal. Chia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Whampoa - Phantasie Pilates 0:1

13e minuut.
Mikuni probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Huat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hing rent richting de bal. Hing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing passt de bal zonder na te denken. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan schiet op doel. Teoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Whampoa - Phantasie Pilates 1:1

33e minuut.
Au trapt de bal weg van het doel. Hing is nu in balbezit. Hing speelt de bal door. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan haalt uit met een fantastische trap. Teoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Au kan de bal niet met de borst controleren. Toh verovert de bal door een tackle van achteren. Toh passt de bal met de wreef. Chia rent richting de bal. Chia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Whampoa 62%, Phantasie Pilates 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Whampoa - Phantasie Pilates 1:1

47e minuut.
Gan verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan is nu in balbezit. Hing rent richting de bal. Hing draait met de bal, schiet en ... Er probeert de bal aan de voet te houden. Teoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vairavan is nu in balbezit. Vairavan geeft een lange en hoge pass. Vairavan rent richting de bal. Vairavan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Whampoa - Phantasie Pilates 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Whampoa 61%, Phantasie Pilates 39%.
FC Whampoa - Phantasie Pilates 2:1