Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hplikethesauce Kalium Payalebar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Ng heeft problemen om de bal te vangen. Voon rent richting de bal. Voon passt de bal zonder na te denken. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Koh geeft een lange en hoge pass. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong draait met de bal, schiet en ... Jayakumar probeert wanhopig de bal te grijpen. Gwee probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hplikethesauce - Kalium Payalebar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hplikethesauce 44%, Kalium Payalebar 56%.
hplikethesauce - Kalium Payalebar 1:0

57e minuut.
Daar is Chong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasamy onderschept slim de pass. Rasamy geeft de bal voor. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hplikethesauce - Kalium Payalebar 1:1

64e minuut.
Gwee bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwee geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ong met de inworp. Hon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rasamy met de inworp. Chang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kang. Chang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Yong rent richting de bal. Yong geeft een hoge lob. Voon probeert de bal aan de voet te houden. Tze Law rent richting de bal. Tze Law geeft de bal voor. Paal!

84e minuut.
Ganabathy speelt de bal door. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Voon rent richting de bal. Tze Law rent richting de bal. Tze Law schiet op doel. Poh bokst de bal weg.

87e minuut.
Klungelig pakt Tee de bal. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law passt de bal in één keer door. Voon bereikt de bal nog maar net als eerste. Voon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hplikethesauce - Kalium Payalebar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hplikethesauce 44%, Kalium Payalebar 56%.
hplikethesauce - Kalium Payalebar 1:2