Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razer kelong Valley Deception
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Yap rent richting de bal. Yap met een sublieme pass. Samivelu is nu in balbezit. Han is nu in balbezit. Han haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Krishnan passt de bal zonder na te denken. Esawaran probeert de bal met de borst te controleren. Esawaran speelt de bal door. Baskaran is nu in balbezit. Baskaran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yap geeft de bal voor. Leong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krishnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Han verovert de bal door een tackle van achteren. Han geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Seah de bal. Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Wah passt de bal in één keer door. Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Han haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chong speelt de bal door. Krishnan rent richting de bal. Krishnan passt de bal in één keer door. Baskaran heeft problemen om de bal te vangen. Baskaran schiet op doel. Mok bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Han rent richting de bal. Samivelu is nu in balbezit. Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu rent richting de bal. Samivelu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Samivelu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razer kelong 56%, Valley Deception 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razer kelong - Valley Deception 0:0

49e minuut.
Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guan onderschept slim de pass. Esawaran is nu in balbezit. Guan verovert de bal door een tackle van achteren. Guan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hup rent richting de bal. Han rent richting de bal. Han schiet op doel. Na een snelle pass probeert Peng Siong de bal onder controle te krijgen. Samivelu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer kelong - Valley Deception 1:0

65e minuut.
Han verovert de bal door een tackle van achteren. Han met een sublieme pass. Peng Siong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chong geeft een hoge lob. Han is nu in balbezit. Seah is nu in balbezit. Han verovert de bal door een tackle van achteren. Han geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Krishnan de bal onder controle te krijgen. Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Han zijn tegenspeler op de grond. Han krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Peng Siong is nu in balbezit. Peng Siong geeft de bal voor. Krishnan rent richting de bal. Han onderschept slim de pass. Han geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kian is nu in balbezit. Leong rent richting de bal. Kian verovert de bal door een tackle van achteren. Kian haalt uit met een fantastische trap. Samivelu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer kelong - Valley Deception 2:0

82e minuut.
Wah is nu in balbezit. Wah geeft een lange en hoge pass. Yap rent richting de bal. Yap haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hup de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer kelong - Valley Deception 3:0

85e minuut.
Klungelig pakt Krishnan de bal. Yap bereikt de bal nog maar net als eerste. Yap passt de bal zonder na te denken. Kian rent richting de bal. Kian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razer kelong 37%, Valley Deception 63%.
Razer kelong - Valley Deception 3:0