Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nite Field Purmei Theatre
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yeo met een snelle inworp. Nam is nu in balbezit. Boon probeert naar een medespeler te passen. Muthu rent richting de bal. Muthu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nite Field - Purmei Theatre 0:1

8e minuut.
Siew geeft een lange en hoge pass. Lam is nu in balbezit. Gek begaat een overtreding. Gek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Arockriaj rent richting de bal. Arockriaj geeft een hoge lob. Muthu is nu in balbezit. Chow is nu in balbezit. Chow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lam met een sublieme pass. Muthu is nu in balbezit. Cheong onderschept slim de pass. Cheong geeft een lange en hoge pass. Vijaya controleert de bal met de borst. Devan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kuan rent richting de bal. Chow is nu in balbezit. Chow met een sublieme pass. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nite Field - Purmei Theatre 0:2

21e minuut.
Arockriaj passt de bal met de wreef. Chow is nu in balbezit. Chow passt de bal met de wreef. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nite Field 55%, Purmei Theatre 45%.
Nite Field - Purmei Theatre 0:2

47e minuut.
Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo is nu in balbezit. Chow verovert de bal door een tackle van achteren. Chow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Yeo met de inworp. Nam rent richting de bal. Met opzet legt Arockriaj zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Arockriaj moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arockriaj schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Yeo met een sublieme pass. Dong probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ling. Ling krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Samivelu onderschept slim de pass. Samivelu geeft een hoge lob. Boon met een sublieme pass. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nite Field - Purmei Theatre 0:3

90e minuut.
Ling met een snelle inworp. Kuan is nu in balbezit. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nite Field 38%, Purmei Theatre 62%.
Nite Field - Purmei Theatre 0:3