Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Stars Wellington All Stars Rovers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Neo geeft de bal voor. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang geeft een hoge lob. Aw rent richting de bal. Aw schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Magesvari zal de hoekschop nemen. Aw springt en kopt de bal. Chye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Liew trapt de bal weg van het doel. Murugan speelt de bal door. Goh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Wellington - All Stars Rovers 0:1

39e minuut.
Goh onderschept slim de pass. Siah met een sublieme pass. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw haalt uit met een fantastische trap. Lim probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Wellington 47%, All Stars Rovers 53%.
All Stars Wellington - All Stars Rovers 0:1

46e minuut.
Fong rent richting de bal. Fong passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Murugan de bal. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Jin geeft de bal voor. Neo rent richting de bal. Neo passt de bal met de wreef. Kannan rent richting de bal. Kannan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jin passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kannan de bal onder controle te krijgen. Goh rent richting de bal. Kannan rent richting de bal. Kannan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kumavelu rent richting de bal. Kumavelu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tong met de inworp. Siah geeft een hoge lob. Chye bokst de bal weg.

70e minuut.
Neo passt de bal zonder na te denken. Daar is Kumavelu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumavelu speelt de bal door. Neo is nu in balbezit. Neo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Murugan speelt de bal door. Jin is nu in balbezit. Jin passt de bal zonder na te denken. Kannan is nu in balbezit. Kannan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Wellington 50%, All Stars Rovers 50%.
All Stars Wellington - All Stars Rovers 0:1