Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Stars Wellington Nite Field
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Daar is Choo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madhavi rent richting de bal. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Lam met een sublieme pass. Gan geeft een hoge lob. Liew probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Nam probeert naar een medespeler te passen. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Choo is nu in balbezit. Aw is nu in balbezit. Aw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Magesvari geeft een hoge lob. Gan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Soon de bal onder controle te krijgen. Heng is nu in balbezit. Heng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Kuan de bal. Siah rent richting de bal. Siah probeert naar een medespeler te passen. Aw rent richting de bal. Aw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nam geeft een hoge lob. Siah heeft problemen om de bal te vangen. Siah passt de bal zonder na te denken. Aw rent richting de bal. Aw draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Siew kopt de bal weg. Aw is nu in balbezit. Met opzet legt Nam zijn tegenspeler op de grond. Nam is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Wellington 55%, Nite Field 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
All Stars Wellington - Nite Field 0:0

57e minuut.
Choo passt de bal met de wreef. Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuan rent richting de bal. Siah onderschept slim de pass. Siah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Wellington - Nite Field 1:0

79e minuut.
Yeo geeft de bal voor. Low rent richting de bal. Low geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuan haalt uit met een fantastische trap. Liew verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Wellington 57%, Nite Field 43%.
All Stars Wellington - Nite Field 1:0