Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Rovers Jav FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Tong geeft een hoge lob. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong onderschept slim de pass. Yong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chye speelt de bal door. Yong rent richting de bal. Muharam verovert de bal door een tackle van achteren. Oh verovert de bal door een tackle van achteren. Oh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Rovers - Jav FC 1:0

29e minuut.
Chin rent richting de bal. Chin geeft een lange en hoge pass. Daar is Muharam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oh rent richting de bal. Oh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Rovers - Jav FC 2:0

42e minuut.
Chye speelt de bal door. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Loh verovert de bal door een tackle van achteren. Oh is nu in balbezit. Oh draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Oh onderschept slim de pass. Oh probeert naar een medespeler te passen. Yong rent richting de bal. Yong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Rovers 49%, Jav FC 51%.
Blue Rovers - Jav FC 2:0

57e minuut.
Loh geeft de bal voor. Murugan rent richting de bal. Murugan speelt de bal door. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Murugan onderschept slim de pass. Murugan passt de bal zonder na te denken. Daar is Rasamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Murugan is nu in balbezit. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan probeert naar een medespeler te passen. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Rovers 54%, Jav FC 46%.
Blue Rovers - Jav FC 2:0