Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravo Alpha Black Spider
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Fan passt de bal zonder na te denken. Chin rent richting de bal. Met opzet legt Nan zijn tegenspeler op de grond. Nan krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Mee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mee speelt de bal door. Nam met een sublieme pass. Klungelig pakt Sin de bal. Sin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nam met een snelle inworp. Shiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiva passt de bal zonder na te denken. Loh is nu in balbezit. Loh passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chong met een snelle inworp. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar passt de bal zonder na te denken. Kuek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Alpha - Black Spider 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Alpha 39%, Black Spider 61%.
Ravo Alpha - Black Spider 0:1

52e minuut.
Guan geeft de bal voor. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee passt de bal zonder na te denken. Loh bereikt de bal nog maar net als eerste. Loh schiet op doel. Chung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Loh is nu in balbezit. Loh passt de bal zonder na te denken. Neo rent richting de bal. Loh is nu in balbezit. Loh schiet op doel. Chung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ravo Alpha - Black Spider 1:1

57e minuut.
Khoo heeft problemen om de bal te vangen. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo maakt een afschuwelijke overtreding. Khoo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Guan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan rent richting de bal. Nan passt de bal zonder na te denken. Daar is Muzapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzapar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pang rent richting de bal. Nandan is nu in balbezit. Pang maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Nandan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nandan kan niet meer verder spelen. Ganabathy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Alpha 51%, Black Spider 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ravo Alpha - Black Spider 1:1