Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Crows Alpha DeReservoir
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kwang bereikt de bal nog maar net als eerste. Seah verovert de bal door een tackle van achteren. Seah passt de bal met de wreef. Phua bereikt de bal nog maar net als eerste. Phua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Daar is Toh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheah passt de bal zonder na te denken. Phua rent richting de bal. Phua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Yong heeft problemen om de bal te vangen. Krishnan rent richting de bal. Krishnan probeert naar een medespeler te passen. Phua bereikt de bal nog maar net als eerste. Phua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mok bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Phua verovert de bal door een tackle van achteren. Toh is nu in balbezit. Phua is nu in balbezit. Phua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Baskaran onderschept slim de pass. Baskaran probeert naar een medespeler te passen. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Seah is nu in balbezit. Seah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Bala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. See komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Crows 68%, Alpha DeReservoir 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Crows - Alpha DeReservoir 0:0

50e minuut.
Lim is nu in balbezit. Seah is nu in balbezit. Lim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lim krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Toh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perisamy met een snelle inworp. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu geeft een hoge lob. Mok bokst de bal weg.

64e minuut.
Baskaran onderschept slim de pass. Baskaran speelt de bal door. Klungelig pakt Chia de bal. Kwang is nu in balbezit. Kwang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Crows 53%, Alpha DeReservoir 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Crows - Alpha DeReservoir 0:0