Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aileron SuperFiends Valley Field
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Teo is nu in balbezit. Kannan onderschept slim de pass. Kannan speelt de bal door. Esawaran is nu in balbezit. Esawaran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chung passt de bal in één keer door. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy onderschept slim de pass. Ganabathy schiet op doel. Devan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aileron SuperFiends - Valley Field 1:0

17e minuut.
Ganabathy rent richting de bal. Asngari is nu in balbezit. Ganabathy verovert de bal door een tackle van achteren. Ganabathy haalt uit met een fantastische trap. Tan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Teo is nu in balbezit. Teo probeert naar een medespeler te passen. Siew is nu in balbezit. Siew schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aileron SuperFiends - Valley Field 1:1

29e minuut.
Peng Siong probeert de bal aan de voet te houden. Siew rent richting de bal. Peng Siong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siew raakt geblesseerd tijdens het duel. Teo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Shiva bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aileron SuperFiends - Valley Field 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aileron SuperFiends 48%, Valley Field 52%.
Aileron SuperFiends - Valley Field 1:2

58e minuut.
Teo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teo met een sublieme pass. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew draait met de bal, schiet en ... Peng Siong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aileron SuperFiends - Valley Field 1:3

77e minuut.
Tan geeft een hoge lob. Seah kopt de bal weg. Teo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aileron SuperFiends - Valley Field 1:4

88e minuut.
Jin kan de bal niet met de borst controleren. Teo verovert de bal door een tackle van achteren. Teo speelt de bal door. Siew rent richting de bal. Siew schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aileron SuperFiends 35%, Valley Field 65%.
Aileron SuperFiends - Valley Field 1:4