Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Crows Blue Rovers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Klungelig pakt Yong de bal. Darumami onderschept slim de pass. Oh onderschept slim de pass. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Darumami onderschept slim de pass. Oh verovert de bal door een tackle van achteren. Yong heeft problemen om de bal te vangen. Oh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oh haalt uit met een fantastische trap. Mok bokst de bal weg.

20e minuut.
Chye met een sublieme pass. Baskaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan is nu in balbezit. Baskaran verovert de bal door een tackle van achteren. Baskaran geeft de bal voor. Nandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Loh verovert de bal door een tackle van achteren. Loh geeft een hoge lob. Darumami is nu in balbezit. Oh verovert de bal door een tackle van achteren. Oh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chye is nu in balbezit. Toh onderschept slim de pass. Toh met een sublieme pass. Daar is Athi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Athi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Crows 41%, Blue Rovers 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Crows - Blue Rovers 0:0

48e minuut.
Mok probeert naar een medespeler te passen. Loh rent richting de bal. Kwang begaat een overtreding. Kwang krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Toh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hwa komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Fan geeft een hoge lob. Inworp. Baskaran met een snelle inworp. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Blue Rovers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Crows 49%, Blue Rovers 51%.
The Crows - Blue Rovers 1:0