Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corleone FC Tunis Warriors
433-HH Tactiek champs
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Albano rent richting de bal. Albano passt de bal zonder na te denken. Akköşe speelt de bal door. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Tunis Warriors 0:1

4e minuut.
Albano onderschept slim de pass. Castro rent richting de bal. Albano verovert de bal door een tackle van achteren. Albano draait met de bal, schiet en ... Scilini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Tunis Warriors 0:2

6e minuut.
Akköşe is nu in balbezit. Akköşe geeft de bal voor. Albano rent richting de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap. Scilini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Tunis Warriors 0:3

9e minuut.
Patanini Bonito passt de bal in één keer door. Vucelja rent richting de bal. Vucelja passt de bal in één keer door. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bouchioua geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wąs met een snelle inworp. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vucelja passt de bal in één keer door. Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Albano passt de bal zonder na te denken. Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Tunis Warriors 0:4

22e minuut.
Haddar probeert naar een medespeler te passen. Tamir met een sublieme pass. Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Vucelja is nu in balbezit. Vucelja passt de bal zonder na te denken. Albano is nu in balbezit. Albano geeft een hoge lob. Frydecki krijgt zijn hoofd ertegen. Scilini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Vucelja speelt de bal door. Tamir is nu in balbezit. Tamir speelt de bal door. Albano is nu in balbezit. Albano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Vucelja met een sublieme pass. Akköşe heeft problemen om de bal te vangen. Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Scilini bokst de bal weg.

33e minuut.
Melli kopt de bal weg. Tamir heeft problemen om de bal te vangen. Tamir geeft een lange en hoge pass. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Scilini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patanini Bonito onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Tunis Warriors 0:5

40e minuut.
Frydecki kopt de bal weg. Daar is Patanini Bonito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albano rent richting de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Tunis Warriors 0:6

42e minuut.
Štěrba passt de bal in één keer door. Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja met een sublieme pass. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone FC 70%, Tunis Warriors 30%.
Corleone FC - Tunis Warriors 0:6

47e minuut.
Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe passt de bal met de wreef. Patanini Bonito heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tamir is nu in balbezit. Tamir geeft de bal voor. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel. Scilini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Tunis Warriors 0:7

59e minuut.
Vucelja heeft problemen om de bal te vangen. Vucelja geeft een hoge lob. Albano is nu in balbezit. Albano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Tunis Warriors 0:8

64e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe onderschept slim de pass. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Scilini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Bouchioua probeert naar een medespeler te passen. Vucelja is nu in balbezit. Vucelja passt de bal in één keer door. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano draait met de bal, schiet en ... Scilini bokst de bal weg.

72e minuut.
Tamir passt de bal in één keer door. Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs passt de bal met de wreef. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Akköşe speelt de bal door. Tamir is nu in balbezit. Tamir met een sublieme pass. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Scilini bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albano zal de hoekschop nemen. Castro is nu in balbezit. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Akköşe met een sublieme pass. Albano is nu in balbezit. Patanini Bonito begaat een overtreding. Patanini Bonito krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone FC 65%, Tunis Warriors 35%.
Corleone FC - Tunis Warriors 0:8