Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tunis Warriors Corleone FC
champs Tactiek 433-HH
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 32.5
good Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Vladu passt de bal zonder na te denken. Wąs rent richting de bal. Wąs passt de bal zonder na te denken. Rymer rent richting de bal. Rymer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zitoun probeert naar een medespeler te passen. Dušević is nu in balbezit. Juma rent richting de bal. Dušević is nu in balbezit. Dušević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Azzouz geeft een hoge lob. Daar is Wąs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąs passt de bal in één keer door. Rymer is nu in balbezit. Rymer schiet op doel. Jaziri bokst de bal weg.

25e minuut.
Lică geeft de bal voor. Inworp. Tamir met een snelle inworp. Allagui is nu in balbezit. Allagui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tamir passt de bal in één keer door. Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanna passt de bal in één keer door. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Rymer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azzouz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rymer. Rymer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunis Warriors 38%, Corleone FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tunis Warriors - Corleone FC 0:0

47e minuut.
Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević verovert de bal door een tackle van achteren. Dušević passt de bal zonder na te denken. Rymer rent richting de bal. Rymer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ben Neticha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zitoun met een snelle inworp. Tabet is nu in balbezit. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Jaziri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Patanini Bonito is nu in balbezit. Piecyk verovert de bal door een tackle van achteren. Piecyk passt de bal zonder na te denken. Allagui is nu in balbezit. Allagui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Corleone FC 1:0

61e minuut.
Piecyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vucelja komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Wąs met een sublieme pass. Zitoun rent richting de bal. Zitoun passt de bal zonder na te denken. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet schiet op doel. Jaziri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Juma geeft een lange en hoge pass. Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja geeft een lange en hoge pass. Allagui rent richting de bal. Allagui schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Zitoun rent richting de bal. Hanna rent richting de bal. Hanna geeft een lange en hoge pass. Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja haalt uit met een fantastische trap. Scilini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oyarzábal probeert de bal aan de voet te houden. Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja haalt uit met een fantastische trap. Scilini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Corleone FC 2:0

72e minuut.
Hanna verovert de bal door een tackle van achteren. Akköşe geeft een hoge lob. Vucelja rent richting de bal. Vucelja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Corleone FC 3:0

77e minuut.
Akköşe passt de bal in één keer door. Vucelja rent richting de bal. Vucelja speelt de bal door. Allagui rent richting de bal. Allagui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Oyarzábal is nu in balbezit. Oyarzábal geeft een hoge lob. Hanna met een sublieme pass. Vucelja heeft problemen om de bal te vangen. Vucelja haalt uit met een fantastische trap. Scilini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Tabet de bal. Al-Juniy verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Juniy geeft een hoge lob. Vucelja is nu in balbezit. Vucelja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunis Warriors 40%, Corleone FC 60%.
Tunis Warriors - Corleone FC 3:0