Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hummam Qatil Brazzers?
Normal Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 37.2
zwak Schieten matig
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Jnayeh is nu in balbezit. Jnayeh passt de bal met de wreef. Al-Dosari geeft een lange en hoge pass. Sbaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaï schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ettayamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boughanmi speelt de bal door. Charitos speelt de bal door. Sbaï rent richting de bal. Sbaï haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Asma rent richting de bal. Ben Jdidia bereikt de bal nog maar net als eerste. Asma onderschept slim de pass. Asma geeft een lange en hoge pass. Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siamiadi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Titsi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Asma heeft problemen om de bal te vangen. Titsi rent richting de bal. Titsi probeert naar een medespeler te passen. Sbaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaï draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Hichem met een harde bal richting middenveld. Asma kopt de bal weg. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitos onderschept slim de pass. Charitos geeft een lange en hoge pass. Hichem bokst de bal weg. Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Qatil - Brazzers? 0:1

29e minuut.
Titsi onderschept slim de pass. Titsi probeert naar een medespeler te passen. Ettayamar speelt de bal door. Sbaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaï schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
El-Khadri bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Khadri probeert naar een medespeler te passen. Abdelnader is nu in balbezit. Ben Jdidia rent richting de bal. Ben Jdidia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Qatil 64%, Brazzers? 36%.
Hummam Qatil - Brazzers? 0:1

50e minuut.
Bellil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benzid komt het veld opgelopen. Siamiadi met een snelle inworp. Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Jnayeh heeft problemen om de bal te vangen. Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi probeert naar een medespeler te passen. Ettayamar is nu in balbezit. Ettayamar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Asma rent richting de bal. Ben Jdidia onderschept slim de pass. Ben Jdidia geeft een lange en hoge pass. Abdelnader krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Titsi kopt de bal weg. Daar is Ettayamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaï is nu in balbezit. Sbaï schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Titsi kopt de bal weg. Benzid probeert de bal aan de voet te houden. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ettayamar rent richting de bal. Sbaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaï haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Qatil - Brazzers? 0:2

65e minuut.
Titsi onderschept slim de pass. Titsi geeft een hoge lob. Siamiadi kopt de bal weg. Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayamar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Siamiadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaariff is nu in balbezit. Titsi verovert de bal door een tackle van achteren. Titsi met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Sbaï is nu in balbezit. Sbaï haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Qatil - Brazzers? 0:3

78e minuut.
Daar is Jnayeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettayamar is nu in balbezit. Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi draait met de bal, schiet en ... Hichem probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Salim Mustafa geeft een hoge lob. Sbaï kopt de bal weg. Klungelig pakt Shaariff de bal. Ettayamar rent richting de bal. Ettayamar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Qatil 73%, Brazzers? 27%.
Hummam Qatil - Brazzers? 0:3