Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Dajaaj Mistawiiy Shway Sikkiyn
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Titsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mert onderschept slim de pass. Mert met een sublieme pass. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Yahia verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Abbes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonati rent richting de bal. Tonati geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yahia rent richting de bal. Titsi speelt de bal door. Hazalija heeft problemen om de bal te vangen. Tonati is nu in balbezit. Tonati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tonati is nu in balbezit. Yahia is nu in balbezit. Tonati verovert de bal door een tackle van achteren. Tonati haalt uit met een fantastische trap. Sukbuni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mert. Titsi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaziri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hazalija rent richting de bal. Hazalija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Dajaaj 62%, Mistawiiy Shway Sikkiyn 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rezil Dajaaj - Mistawiiy Shway Sikkiyn 0:0

48e minuut.
Bin-Amin neemt vlug de vrije trap. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hammi zijn tegenspeler op de grond. Hammi krijgt een gele kaart. Tonati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Titsi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
El Ouaer heeft problemen om de bal te vangen. Latfayah is nu in balbezit. Latfayah speelt de bal door. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mert is nu in balbezit. Dieli met een sublieme pass. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Dajaaj - Mistawiiy Shway Sikkiyn 1:0

77e minuut.
Hazalija rent richting de bal. Gubsi is nu in balbezit. Hazalija verovert de bal door een tackle van achteren. Hazalija draait met de bal, schiet en ... Sukbuni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rezil Dajaaj - Mistawiiy Shway Sikkiyn 1:1

82e minuut.
Tonati is nu in balbezit. Hazalija is nu in balbezit. Tonati rent richting de bal. Tonati schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gubsi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bin-Amin met de inworp. Khallali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mhedhki. Mhedhki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Dajaaj 60%, Mistawiiy Shway Sikkiyn 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rezil Dajaaj - Mistawiiy Shway Sikkiyn 1:1