Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:28
  • Competitiewedstrijd: Ligue Pro 1
  • Stadion: Saia Dib Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
Saia Dib Hasan Nimr
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Sahbani passt de bal zonder na te denken. El Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadden probeert naar een medespeler te passen. Benabderrazik is nu in balbezit. Benabderrazik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Dib - Hasan Nimr 0:1

23e minuut.
Melliti geeft een lange en hoge pass. Juzizi rent richting de bal. Juzizi passt de bal met de wreef. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Dib - Hasan Nimr 0:2

29e minuut.
Juzizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasem Ibn-Faisal verovert de bal door een tackle van achteren. Qasem Ibn-Faisal speelt de bal door. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Garci onderschept slim de pass. Latfayak rent richting de bal. Nabli rent richting de bal. Latfayak onderschept slim de pass. Latfayak schiet op doel. Falken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Dib 59%, Hasan Nimr 41%.
Saia Dib - Hasan Nimr 0:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahbani met een snelle inworp. Al-Gherini speelt de bal door. Klungelig pakt Souayah de bal. Souayah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

52e minuut.
M`Hadhebi probeert naar een medespeler te passen. Souayah is nu in balbezit. Sahbani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Souayah raakt geblesseerd tijdens het duel. Boughamni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Dib - Hasan Nimr 1:2

65e minuut.
Sahbani passt de bal zonder na te denken. Benabderrazik is nu in balbezit. Dabboub is nu in balbezit. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Juzizi rent richting de bal. Juzizi geeft een hoge lob. Daar is Sahbani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahbani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nasri met een snelle inworp. Skhiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Gherini begaat een overtreding. Al-Gherini krijgt een gele kaart.

81e minuut.
El Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzizi verovert de bal door een tackle van achteren. El Hadden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Hadden krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Nasri speelt de bal door. Boughamni rent richting de bal. Boughamni passt de bal met de wreef. Souayah rent richting de bal. Souayah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Al-Gherini rent richting de bal. Skhiri verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Gherini. Al-Gherini krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Skhiri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diali met een snel genomen vrije trap. Skhiri is nu in balbezit. Skhiri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Dib 34%, Hasan Nimr 66%.
Saia Dib - Hasan Nimr 1:2