Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadiid Uf`uwan Hasan Wahs
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Cherif rent richting de bal. Cherif passt de bal met de wreef. Mhedhki rent richting de bal. Mhedhki draait met de bal, schiet en ... Zafajar heeft problemen om de bal te vangen. Nouira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Khanchil geeft de bal voor. Zafajar kopt de bal weg. Jedidi rent richting de bal. Cherif rent richting de bal. Cherif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Hasan Wahs 1:0

11e minuut.
Jaballah is nu in balbezit. Ettayamar verovert de bal door een tackle van achteren. Ettayamar passt de bal met de wreef. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ettayamar rent richting de bal. Rajhi is nu in balbezit. Ettayamar verovert de bal door een tackle van achteren. Ettayamar haalt uit met een fantastische trap. Khamar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jadiid Uf`uwan - Hasan Wahs 1:1

14e minuut.
Er-Rai rent richting de bal. Er-Rai geeft de bal voor. Zafajar heeft problemen om de bal te vangen. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Hasan Wahs 2:1

45e minuut.
Machranai rent richting de bal. Er-Rai verovert de bal door een tackle van achteren. Er-Rai passt de bal in één keer door. Khamar speelt de bal door. Khashshab probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jadiid Uf`uwan - Hasan Wahs 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Uf`uwan 41%, Hasan Wahs 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadiid Uf`uwan - Hasan Wahs 2:2

61e minuut.
Ghanmi rent richting de bal. Ghanmi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Belaid de bal onder controle te krijgen. Ettayamar is nu in balbezit. Ettayamar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Belaid onderschept slim de pass. Belaid geeft de bal voor. Klungelig pakt Zafajar de bal. Mhedhki is nu in balbezit. Mhedhki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Hasan Wahs 3:2

76e minuut.
Mhedhbi rent richting de bal. Met opzet legt Benhalima zijn tegenspeler op de grond. Mhedhbi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jedidi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Machranai is nu in balbezit. Machranai schiet op doel. Khamar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jadiid Uf`uwan - Hasan Wahs 3:3

79e minuut.
Er-Rai is nu in balbezit. Er-Rai passt de bal in één keer door. Osmyniji rent richting de bal. Mhedhki verovert de bal door een tackle van achteren. Mhedhki draait met de bal, schiet en ... Nouira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Uf`uwan 49%, Hasan Wahs 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadiid Uf`uwan - Hasan Wahs 3:3