Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona24 AC Senedin
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Nefci geeft een lange en hoge pass. Klanbane is nu in balbezit. Titsi probeert naar een medespeler te passen. Boudaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudaoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona24 - AC Senedin 1:0

13e minuut.
Boukadida rent richting de bal. Boukadida met een sublieme pass. Tizie heeft problemen om de bal te vangen. Rapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapp schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona24 - AC Senedin 2:0

14e minuut.
Fathalli geeft een hoge lob. Rapp kopt de bal weg. Titsi is nu in balbezit. Sad Hujayrah onderschept slim de pass. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap. El Oualhazi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapp met de inworp. Klanbane verovert de bal door een tackle van achteren. Nefteziri rent richting de bal. Nefteziri geeft de bal voor. Paal!

35e minuut.
Titsi met een sublieme pass. Tizie rent richting de bal. Tizie geeft de bal voor. Fathalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathalli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
El Oualhazi met een harde bal richting middenveld. Nefteziri kopt de bal weg. Nefzi heeft problemen om de bal te vangen. Boudaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudaoud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona24 56%, AC Senedin 44%.
Barcelona24 - AC Senedin 2:0

56e minuut.
Firyabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Firyabi met een sublieme pass. Nefzi is nu in balbezit. Boudaoud verovert de bal door een tackle van achteren. Boudaoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona24 - AC Senedin 3:0

63e minuut.
Fehik passt de bal zonder na te denken. Daar is Firyabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firyabi met een sublieme pass. Boudaoud rent richting de bal. Boudaoud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Benromdane geeft een hoge lob. Titsi rent richting de bal. Klanbane begaat een overtreding. Klanbane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona24 50%, AC Senedin 50%.
Barcelona24 - AC Senedin 3:0