Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hummam Qatil Corleone FC
Normal Tactiek 433-HH
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 38.1
weak Schieten excellent
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


12e minuut.
Wąs is nu in balbezit. Wąs passt de bal met de wreef. Dušević rent richting de bal. Sęktas rent richting de bal. Sęktas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jnayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro met een sublieme pass. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Qatil - Corleone FC 0:1

20e minuut.
Wąs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rymer komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Lică kopt de bal weg. Daar is Ben Jdidia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro is nu in balbezit. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Fadhel probeert naar een medespeler te passen. Jnayeh is nu in balbezit. Rymer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rymer krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Štěrba kopt de bal weg. Boughanmi heeft problemen om de bal te vangen. Tabet is nu in balbezit. Dušević is nu in balbezit. Dušević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vladu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dušević kopt de bal weg. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet schiet op doel. Hichem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Qatil - Corleone FC 0:2

43e minuut.
Štěrba passt de bal zonder na te denken. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jnayeh rent richting de bal. Dušević verovert de bal door een tackle van achteren. Dušević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Qatil - Corleone FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Qatil 58%, Corleone FC 42%.
Hummam Qatil - Corleone FC 0:3

51e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Castro geeft de bal voor. Benzid kopt de bal weg. Dušević rent richting de bal. Dušević haalt uit met een fantastische trap. Hichem bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Qatil - Corleone FC 0:4

56e minuut.
Oyarzábal geeft een hoge lob. Dušević rent richting de bal. Dušević passt de bal zonder na te denken. Sęktas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Shaariff geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rymer met de inworp. Sęktas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas draait met de bal, schiet en ... Hichem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Fadhel is nu in balbezit. Štěrba onderschept slim de pass. Štěrba probeert naar een medespeler te passen. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet draait met de bal, schiet en ... Hichem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sęktas rent richting de bal. Sęktas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Vladu geeft de bal voor. Štěrba rent richting de bal. Štěrba speelt de bal door. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Qatil - Corleone FC 0:5

71e minuut.
Boughanmi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štěrba met een snelle inworp. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Qatil - Corleone FC 0:6

72e minuut.
Vladu geeft de bal voor. Rymer kopt de bal weg. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas draait met de bal, schiet en ... Hichem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Qatil - Corleone FC 0:7

77e minuut.
Lică met de inworp. Rymer is nu in balbezit. Rymer passt de bal met de wreef. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Qatil 56%, Corleone FC 44%.
Hummam Qatil - Corleone FC 0:7