Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tunis Warriors Hummam Qatil
champs Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
62 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 20.5
formidable Schieten weak
very good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vucelja rent richting de bal. Vucelja geeft een hoge lob. Akköşe kopt de bal weg. Frydecki rent richting de bal. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vucelja rent richting de bal. Vucelja geeft een lange en hoge pass. Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Vucelja is nu in balbezit. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 1:0

8e minuut.
Fadhel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadhel probeert naar een medespeler te passen. Al Nasshar rent richting de bal. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 2:0

10e minuut.
El-Khadri geeft de bal voor. Meuni speelt de bal door. Akköşe kopt de bal weg. Albano heeft problemen om de bal te vangen. Albano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Vucelja de bal. Vucelja speelt de bal door. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano is nu in balbezit. Albano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vucelja probeert naar een medespeler te passen. Albano rent richting de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 3:0

18e minuut.
Shaariff trapt de bal weg van het doel. Daar is Fekih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melli kopt de bal weg. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tamir met een sublieme pass. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano passt de bal met de wreef. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Akköşe is nu in balbezit. Akköşe geeft een hoge lob. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 4:0

24e minuut.
Daar is Al Nasshar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boughanmi is nu in balbezit. Boughanmi geeft een lange en hoge pass. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hichem trapt de bal weg. Vucelja kopt de bal weg. Daar is Albano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Albano is nu in balbezit. Akköşe met een sublieme pass. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Hichem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 5:0

30e minuut.
Vucelja rent richting de bal. Vucelja geeft de bal voor. Daar is Shaariff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Al Nasshar kopt de bal weg. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen. Boughanmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boughanmi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hichem trapt de bal weg van het doel. Tamir kopt de bal weg. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Albano geeft een hoge lob. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe onderschept slim de pass. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Hichem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Boughanmi is nu in balbezit. Albano verovert de bal door een tackle van achteren. Shaariff geeft de bal voor. Albano rent richting de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 6:0

39e minuut.
Klungelig pakt Abdelnader de bal. Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe met een sublieme pass. Albano is nu in balbezit. Albano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunis Warriors 20%, Hummam Qatil 80%.
Tunis Warriors - Hummam Qatil 6:0

47e minuut.
Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano onderschept slim de pass. Albano met een sublieme pass. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Hichem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 7:0

48e minuut.
Fadhel passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamir met een snelle inworp. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 8:0

49e minuut.
Tamir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fadhel met een sublieme pass. Vucelja speelt de bal door. Albano rent richting de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap. Hichem bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Albano rent richting de bal. Albano probeert naar een medespeler te passen. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 9:0

51e minuut.
Albano is nu in balbezit. Albano geeft een hoge lob. Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Hichem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 10:0

56e minuut.
Albano onderschept slim de pass. Albano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frydecki de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Hichem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 11:0

57e minuut.
Tonati speelt de bal door. Melli rent richting de bal. Melli geeft de bal voor. Albano rent richting de bal. Albano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 12:0

60e minuut.
Shaariff trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vucelja met een snelle inworp. Albano rent richting de bal. Albano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Hichem werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Shaariff geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albano met de inworp. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 13:0

66e minuut.
Fadhel passt de bal zonder na te denken. Vucelja geeft een hoge lob. Daar is Boughanmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 14:0

69e minuut.
Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir met een sublieme pass. Akköşe met een sublieme pass. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vucelja passt de bal zonder na te denken. Akköşe rent richting de bal. Akköşe passt de bal zonder na te denken. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Fadhel is nu in balbezit. Fadhel speelt de bal door. Tamir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Albano de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Frydecki passt de bal zonder na te denken. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe passt de bal in één keer door. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 15:0

81e minuut.
Akköşe kopt de bal weg. Shaariff heeft problemen om de bal te vangen. Albano rent richting de bal. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Albano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Frydecki de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 16:0

82e minuut.
Akköşe rent richting de bal. Akköşe passt de bal met de wreef. Albano is nu in balbezit. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel. Hichem bokst de bal weg. Albano rent richting de bal. Albano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shaariff de bal. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 17:0

86e minuut.
Jnayeh rent richting de bal. Albano verovert de bal door een tackle van achteren. Albano passt de bal in één keer door. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Albano de bal onder controle te krijgen. Vucelja is nu in balbezit. Vucelja passt de bal zonder na te denken. Frydecki rent richting de bal. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Hichem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Hummam Qatil 18:0

88e minuut.
Inworp. Tamir met de inworp. Akköşe met een sublieme pass. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Shaariff trapt de bal weg van het doel. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunis Warriors 19%, Hummam Qatil 81%.
Tunis Warriors - Hummam Qatil 18:0