Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistawiiy Shway Sikkiyn Saia Dib
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.5
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is Nasri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabli rent richting de bal. Nabli geeft de bal voor. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jaziri heeft problemen om de bal te vangen. Skhiri is nu in balbezit. Skhiri met een sublieme pass. Boughamni is nu in balbezit. Boughamni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Saia Dib 0:1

13e minuut.
Dieli passt de bal in één keer door. Dermech is nu in balbezit. Juzizi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dermech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dieli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Saia Dib 1:1

22e minuut.
Nasri rent richting de bal. Nasri speelt de bal door. Titsi is nu in balbezit. Boughamni rent richting de bal. Boughamni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Nabli heeft problemen om de bal te vangen. Dieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli passt de bal zonder na te denken. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jomaou passt de bal zonder na te denken. Boughamni rent richting de bal. Tiabi is nu in balbezit. Tiabi draait met de bal, schiet en ... Ettayeb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Saia Dib 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Sikkiyn 52%, Saia Dib 48%.
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Saia Dib 1:2

60e minuut.
Nabli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri is nu in balbezit. Jomaou maakt een afschuwelijke overtreding. Jomaou krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Nabli rent richting de bal. Nabli met een sublieme pass. El Ouaer rent richting de bal. Tiabi onderschept slim de pass. Tiabi draait met de bal, schiet en ... Ettayeb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Saia Dib 1:3

82e minuut.
Diali kopt de bal weg. Nabli is nu in balbezit. Nabli passt de bal zonder na te denken. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Sikkiyn 52%, Saia Dib 48%.
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Saia Dib 1:3