Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistawiiy Shway Sikkiyn Tunis Warriors
Normal Tactiek champs
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 50.3
weak Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akköşe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frydecki probeert naar een medespeler te passen. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Dermech kopt de bal weg. Vucelja geeft een lange en hoge pass. Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Ettayeb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Tamir met een sublieme pass. Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja geeft een lange en hoge pass. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:1

8e minuut.
Inworp. Vucelja met een snelle inworp. Tamir met een sublieme pass. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vucelja probeert naar een medespeler te passen. Albano is nu in balbezit. Albano passt de bal met de wreef. Frydecki rent richting de bal. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Ettayeb bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:2

15e minuut.
Frydecki is nu in balbezit. Frydecki geeft de bal voor. Albano is nu in balbezit. Albano haalt uit met een fantastische trap. Ettayeb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:3

17e minuut.
Tamir passt de bal zonder na te denken. Vucelja met een sublieme pass. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:4

18e minuut.
Tamir met een sublieme pass. Albano rent richting de bal. Albano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frydecki de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe passt de bal zonder na te denken. Albano heeft problemen om de bal te vangen. Albano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja verovert de bal door een tackle van achteren. Vucelja geeft een hoge lob. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:5

26e minuut.
Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Tamir speelt de bal door. Frydecki probeert de bal met de borst te controleren. Albano rent richting de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:6

27e minuut.
Akköşe passt de bal zonder na te denken. Frydecki is nu in balbezit. Albano is nu in balbezit. Albano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:7

29e minuut.
Abbes rent richting de bal. Albano verovert de bal door een tackle van achteren. Albano probeert naar een medespeler te passen. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vucelja geeft de bal voor. Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki passt de bal met de wreef. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tamir probeert naar een medespeler te passen. Albano rent richting de bal. Albano speelt de bal door. Frydecki rent richting de bal. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Akköşe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamir probeert naar een medespeler te passen. Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel. Ettayeb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt Frydecki de bal. Albano is nu in balbezit. Albano passt de bal in één keer door. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ettayeb met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vucelja met de inworp. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Albano kopt de bal weg. Akköşe is nu in balbezit. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:8

43e minuut.
Frydecki is nu in balbezit. El Ghoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano verovert de bal door een tackle van achteren. Albano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:9

45e minuut.
Tamir heeft problemen om de bal te vangen. Tamir passt de bal met de wreef. Akköşe speelt de bal door. Albano is nu in balbezit. Albano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Sikkiyn 86%, Tunis Warriors 14%.
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:10

47e minuut.
Albano passt de bal zonder na te denken. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe passt de bal met de wreef. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vucelja kopt de bal weg. Klungelig pakt Albano de bal. Jaziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano onderschept slim de pass. Albano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frydecki rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:11

51e minuut.
Vucelja geeft de bal voor. Frydecki kopt de bal weg. Titsi probeert naar een medespeler te passen. Tamir is nu in balbezit. Tamir geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Akköşe is nu in balbezit. Akköşe passt de bal zonder na te denken. Albano is nu in balbezit. Albano draait met de bal, schiet en ... Ettayeb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:12

55e minuut.
El Ghoul probeert naar een medespeler te passen. Albano is nu in balbezit. Albano schiet op doel. Na een snelle pass probeert El Ouaer de bal onder controle te krijgen. Ettayeb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:13

56e minuut.
Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Jaziri rent richting de bal. Albano verovert de bal door een tackle van achteren. Albano haalt uit met een fantastische trap. El Ouaer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:14

56e minuut.
Hazalija probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sassi de bal. Albano verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:15

57e minuut.
Daar is Hazalija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frydecki krijgt een gele kaart. Sassi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sassi kan niet meer verder spelen. Alami komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tamir met een snelle inworp. Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja passt de bal in één keer door. Albano is nu in balbezit. Albano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:16

63e minuut.
Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe passt de bal in één keer door. El Ouaer heeft problemen om de bal te vangen. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Albano passt de bal in één keer door. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Frydecki de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Ettayeb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:17

66e minuut.
Titsi passt de bal zonder na te denken. Abbes is nu in balbezit. Abbes passt de bal met de wreef. Albano rent richting de bal. Albano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bouchioua met een sublieme pass. Tamir geeft een lange en hoge pass. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Ettayeb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:18

70e minuut.
Vucelja is nu in balbezit. Vucelja geeft de bal voor. Akköşe controleert de bal met de borst. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dieli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frydecki rent richting de bal. Frydecki passt de bal zonder na te denken. Albano rent richting de bal. Albano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Haddar geeft de bal voor. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:19

82e minuut.
Albano is nu in balbezit. Albano passt de bal in één keer door. Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Albano is nu in balbezit. Albano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tamir kopt de bal weg. Klungelig pakt Albano de bal. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:20

86e minuut.
Doeltrap. Ettayeb trapt de bal weg van het doel. Tamir kopt de bal weg. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:21

87e minuut.
Dieli passt de bal met de wreef. Akköşe rent richting de bal. Akköşe passt de bal in één keer door. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Sikkiyn 80%, Tunis Warriors 20%.
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Tunis Warriors 0:22