Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tunis Warriors Mistawiiy Shway Sikkiyn
champs Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
39 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten average
solid Passen weak
average Verdedigen weak


4e minuut.
Allagui is nu in balbezit. Allagui passt de bal zonder na te denken. Fili is nu in balbezit. Fili haalt uit met een fantastische trap. Ettayeb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 1:0

11e minuut.
Vucelja speelt de bal door. Allagui rent richting de bal. Fili is nu in balbezit. Fili schiet op doel. Ettayeb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 2:0

14e minuut.
Tamir is nu in balbezit. Tamir haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Jaziri de bal. Fili onderschept slim de pass. Fili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Akköşe onderschept slim de pass. Akköşe geeft een hoge lob. Allagui kopt de bal weg. Fili rent richting de bal. Fili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 3:0

23e minuut.
Vucelja passt de bal met de wreef. Juzizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzizi geeft de bal voor. Allagui is nu in balbezit. Allagui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 4:0

24e minuut.
Ettayeb trapt de bal weg van het doel. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe passt de bal in één keer door. Allagui is nu in balbezit. Allagui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dieli is nu in balbezit. Tamir verovert de bal door een tackle van achteren. Tamir met een sublieme pass. Fili rent richting de bal. Fili haalt uit met een fantastische trap. Ettayeb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 5:0

41e minuut.
Akköşe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vucelja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vucelja met een sublieme pass. Fili rent richting de bal. Fili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ettayeb trapt de bal weg van het doel. Tamir rent richting de bal. Tamir geeft een hoge lob. Fili is nu in balbezit. Fili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Allagui is nu in balbezit. Allagui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunis Warriors 32%, Mistawiiy Shway Sikkiyn 68%.
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 5:0

48e minuut.
Vucelja met een sublieme pass. Fili rent richting de bal. Klungelig pakt Fili de bal. Fili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 6:0

51e minuut.
Akköşe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamir probeert naar een medespeler te passen. Sassi is nu in balbezit. Fili onderschept slim de pass. Fili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Akköşe kopt de bal weg. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir passt de bal met de wreef. Daar is Allagui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allagui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vucelja rent richting de bal. Vucelja passt de bal zonder na te denken. Fili is nu in balbezit. Fili draait met de bal, schiet en ... Ettayeb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 7:0

58e minuut.
Mhedhki geeft de bal voor. Dermech rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trabelsi. Trabelsi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Vucelja onderschept slim de pass. Inworp. Sassi met een snelle inworp. Fili rent richting de bal. Fili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Akköşe is nu in balbezit. Akköşe met een sublieme pass. Fili is nu in balbezit. Fili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 8:0

64e minuut.
Akköşe geeft de bal voor. Fili kopt de bal weg. Allagui probeert de bal aan de voet te houden. Tamir rent richting de bal. Tamir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Akköşe rent richting de bal. Akköşe geeft een hoge lob. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili schiet op doel. Ettayeb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 9:0

72e minuut.
Dermech controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Trabelsi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mhedhki kopt de bal weg. Klungelig pakt Fili de bal. Fili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Juma de bal onder controle te krijgen. Vucelja is nu in balbezit. Vucelja passt de bal zonder na te denken. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tamir probeert de bal met de borst te controleren. Fili rent richting de bal. Sassi met een sublieme pass. Fili rent richting de bal. Fili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vucelja probeert naar een medespeler te passen. Tamir is nu in balbezit. Tamir passt de bal met de wreef. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Allagui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 10:0

89e minuut.
Al-Juniy verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Juniy geeft de bal voor. Fili rent richting de bal. Fili heeft problemen om de bal te vangen. Fili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunis Warriors 24%, Mistawiiy Shway Sikkiyn 76%.
Tunis Warriors - Mistawiiy Shway Sikkiyn 10:0