Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Dajaaj Corleone FC
Normal Tactiek 433-HH
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 35.4
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Štěrba is nu in balbezit. Latfayah begaat een overtreding. Štěrba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vladu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tabet kopt de bal weg. Klungelig pakt Rymer de bal. Rymer haalt uit met een fantastische trap. Sukbuni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Dajaaj - Corleone FC 0:1

19e minuut.
Mert verovert de bal door een tackle van achteren. Vladu onderschept slim de pass. Vladu passt de bal in één keer door. Dušević rent richting de bal. Dušević haalt uit met een fantastische trap. Sukbuni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Gubsi geeft de bal voor. Inworp. Wąs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rymer rent richting de bal. Rymer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică geeft een hoge lob. Tabet rent richting de bal. Dušević is nu in balbezit. Dušević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Dajaaj - Corleone FC 0:2

43e minuut.
Oyarzábal speelt de bal door. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sęktas krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sęktas geeft een hoge lob. Tabet rent richting de bal. Tabet passt de bal in één keer door. Rymer rent richting de bal. Rymer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Dajaaj 69%, Corleone FC 31%.
Rezil Dajaaj - Corleone FC 0:2

46e minuut.
Benabdellah geeft een hoge lob. Inworp. Štěrba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabet rent richting de bal. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Sukbuni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Štěrba met een snelle inworp. Tabet probeert naar een medespeler te passen. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević schiet op doel. Ettayeb probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Dajaaj - Corleone FC 0:3

52e minuut.
Ettayeb passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Štěrba de bal. Štěrba speelt de bal door. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vladu geeft de bal voor. Wąs geeft een hoge lob. Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymer onderschept slim de pass. Rymer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mert probeert de bal met de borst te controleren. Sęktas onderschept slim de pass. Sęktas passt de bal in één keer door. Dušević rent richting de bal. Dušević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Štěrba is nu in balbezit. Štěrba geeft de bal voor. Bin-Amin heeft problemen om de bal te vangen. Rymer rent richting de bal. Rymer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štěrba met de inworp. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet schiet op doel. Sukbuni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Štěrba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dušević rent richting de bal. Dušević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bin-Amin geeft de bal voor. Inworp. Wąs met een snelle inworp. Rymer rent richting de bal. Rymer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ghanmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yahia rent richting de bal. Vladu verovert de bal door een tackle van achteren. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ghanmi onderschept slim de pass. Sęktas rent richting de bal. Sęktas speelt de bal door. Dušević rent richting de bal. Dušević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Dajaaj - Corleone FC 0:4

84e minuut.
Rymer schiet op doel. Tabet kopt de bal weg. Mert is nu in balbezit. Dušević is nu in balbezit. Dušević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lică geeft een lange en hoge pass. Štěrba rent richting de bal. Štěrba passt de bal in één keer door. Dušević rent richting de bal. Dušević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vladu met een sublieme pass. Štěrba met een sublieme pass. Tabet is nu in balbezit. Tabet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Dajaaj - Corleone FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Dajaaj 92%, Corleone FC 8%.
Rezil Dajaaj - Corleone FC 0:5