Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corleone FC Rezil Dajaaj
433-HH Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 16.4
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lică geeft een lange en hoge pass. Wąs is nu in balbezit. Wąs passt de bal in één keer door. Dušević is nu in balbezit. Dušević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Gubsi geeft een lange en hoge pass. Daar is Wąs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąs geeft de bal voor. Tabet rent richting de bal. Tabet schiet op doel. Sukbuni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yahia heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Rymer verovert de bal door een tackle van achteren. Rymer geeft de bal voor. Klungelig pakt Hammi de bal. Tabet is nu in balbezit. Tabet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ettayeb passt de bal met de wreef. Inworp. Zitoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabet rent richting de bal. Tabet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs geeft de bal voor. Daar is Hammi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabet onderschept slim de pass. Tabet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

24e minuut.
Tabet is nu in balbezit. Tabet geeft de bal voor. Gubsi kopt de bal weg. Tabet kan de bal niet met de borst controleren. Tabet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Dušević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dušević passt de bal met de wreef. Rymer rent richting de bal. Rymer draait met de bal, schiet en ... Sukbuni probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wąs is nu in balbezit. Wąs geeft de bal voor. Dušević kopt de bal weg. Tabet rent richting de bal. Tabet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammi passt de bal zonder na te denken. Tabet rent richting de bal. Tabet draait met de bal, schiet en ... Sukbuni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Rezil Dajaaj 1:0

45e minuut.
Lică verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khallali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mert is nu in balbezit. Mert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone FC 36%, Rezil Dajaaj 64%.
Corleone FC - Rezil Dajaaj 1:0

47e minuut.
Sęktas is nu in balbezit. Yahia is nu in balbezit. Sęktas maakt een afschuwelijke overtreding. Sęktas krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Lică rent richting de bal. Lică geeft een lange en hoge pass. Gubsi is nu in balbezit. Rymer verovert de bal door een tackle van achteren. Rymer haalt uit met een fantastische trap. Sukbuni bokst de bal weg.

52e minuut.
Lică kan de bal niet met de borst controleren. Lică met een sublieme pass. Tabet speelt de bal door. Rymer is nu in balbezit. Rymer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zitoun probeert naar een medespeler te passen. Tabet rent richting de bal. Tabet passt de bal in één keer door. Daar is Rymer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rymer haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gubsi de bal. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Rezil Dajaaj 2:0

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sukbuni niet meer kan verder spelen. Akacha komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sęktas rent richting de bal. Sęktas passt de bal in één keer door. Wąs probeert naar een medespeler te passen. Dušević is nu in balbezit. Dušević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Rezil Dajaaj 3:0

71e minuut.
Wąs onderschept slim de pass. Wąs geeft een hoge lob. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Akacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Rezil Dajaaj 4:0

79e minuut.
Inworp. Rymer met een snelle inworp. Daar is Dušević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dušević schiet op doel. Akacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Rezil Dajaaj 5:0

79e minuut.
Mert met een sublieme pass. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi passt de bal zonder na te denken. Dušević is nu in balbezit. Dušević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rymer neemt de hoekschop. Daar is Tabet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Akacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

83e minuut.
Hammi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammi met de inworp. Yahia is nu in balbezit. Yahia geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Dušević rent richting de bal. Dušević passt de bal zonder na te denken. Rymer rent richting de bal. Rymer haalt uit met een fantastische trap. Akacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone FC - Rezil Dajaaj 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone FC 32%, Rezil Dajaaj 68%.
Corleone FC - Rezil Dajaaj 6:0