Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:23
  • Competitiewedstrijd: Ligue Pro 1
  • Stadion: Brazzers? Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10082
Brazzers? Hasan Wahs
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 18.4
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


13e minuut.
Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafajar verovert de bal door een tackle van achteren. El Assali verovert de bal door een tackle van achteren. El Assali schiet op doel. Nouira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazzers? - Hasan Wahs 1:0

16e minuut.
Ghanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghanmi geeft een lange en hoge pass. Osmyniji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charitos is nu in balbezit. Charitos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Jedidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Dosari verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosari speelt de bal door. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Asma de bal. Ghanmi onderschept slim de pass. Ghanmi met een sublieme pass. Benhaim rent richting de bal. Benhaim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ghanmi kopt de bal weg. Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Asma maakt een afschuwelijke overtreding. Asma krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Al-Dosari met een sublieme pass. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim passt de bal in één keer door. Ghanmi rent richting de bal. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazzers? - Hasan Wahs 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazzers? 45%, Hasan Wahs 55%.
Brazzers? - Hasan Wahs 2:0

48e minuut.
El Assali verovert de bal door een tackle van achteren. El Assali passt de bal zonder na te denken. Charitos is nu in balbezit. Ghanmi rent richting de bal. Ghanmi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nafarzani geeft de bal voor. Zafajar kan de bal niet met de borst controleren. Ghanmi met een sublieme pass. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ghanmi kopt de bal weg. Inworp. Salim Mustafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al-Dosari geeft een hoge lob. Benhaim krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Salim Mustafa passt de bal zonder na te denken. Asma probeert de bal aan de voet te houden. El Assali geeft de bal voor. Nouira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brazzers? - Hasan Wahs 3:0

58e minuut.
Charitos rent richting de bal. Charitos speelt de bal door. Zafajar rent richting de bal. Ghanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghanmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Doeltrap. Nouira trapt de bal weg van het doel. Asma kopt de bal weg. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim haalt uit met een fantastische trap. Nouira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
El Assali verovert de bal door een tackle van achteren. El Assali passt de bal zonder na te denken. Benhaim rent richting de bal. Benhaim schiet op doel. Nouira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Siamiadi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zafajar de bal. Charitos is nu in balbezit. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazzers? - Hasan Wahs 4:0

66e minuut.
Jedidi is nu in balbezit. Benhaim onderschept slim de pass. Benhaim probeert naar een medespeler te passen. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazzers? - Hasan Wahs 5:0

71e minuut.
Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi probeert naar een medespeler te passen. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim haalt uit met een fantastische trap. Nouira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Benhaim de bal onder controle te krijgen. El Assali rent richting de bal. El Assali passt de bal zonder na te denken. Ghanmi rent richting de bal. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazzers? 29%, Hasan Wahs 71%.
Brazzers? - Hasan Wahs 5:0