Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadiid Uf`uwan Hummam Qatil
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Al Nasshar speelt de bal door. Ben Jdidia heeft problemen om de bal te vangen. Ben Jdidia passt de bal in één keer door. Abdelnader rent richting de bal. Abdelnader haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Abdelnader probeert de bal aan de voet te houden. Ben Jdidia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi maakt een afschuwelijke overtreding. Mkadmi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ben Jdidia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Jdidia passt de bal met de wreef. Abdelnader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelnader draait met de bal, schiet en ... Khashshab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Krid met de inworp. Daar is Cherif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherif geeft een hoge lob. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Uf`uwan 53%, Hummam Qatil 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadiid Uf`uwan - Hummam Qatil 0:0

48e minuut.
Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima probeert naar een medespeler te passen. Shaariff geeft de bal voor. Abdelnader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelnader haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Uf`uwan 52%, Hummam Qatil 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadiid Uf`uwan - Hummam Qatil 0:0