Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Senedin Hasan Nimr
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Fathalli bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadden rent richting de bal. Fathalli onderschept slim de pass. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ... Boukadida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klanbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klanbane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klanbane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fathalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathalli haalt uit met een fantastische trap. Boukadida bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Senedin - Hasan Nimr 1:0

23e minuut.
Sahbani speelt de bal door. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak passt de bal met de wreef. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sahbani rent richting de bal. Sad Hujayrah verovert de bal door een tackle van achteren. Sad Hujayrah passt de bal in één keer door. Fathalli is nu in balbezit. Fathalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fathalli rent richting de bal. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechaouech legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sad Hujayrah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sad Hujayrah legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Senedin 35%, Hasan Nimr 65%.
AC Senedin - Hasan Nimr 1:0

62e minuut.
El Hadden probeert naar een medespeler te passen. Latfayak rent richting de bal. Latfayak passt de bal zonder na te denken. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Latfayak met een sublieme pass. Garci rent richting de bal. Garci speelt de bal door. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Senedin - Hasan Nimr 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Senedin 57%, Hasan Nimr 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Senedin - Hasan Nimr 1:1