Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistawiiy Shway Sikkiyn Barcelona24
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Mhedhki met de inworp. Klungelig pakt Dieli de bal. Nefteziri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nefteziri krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Jaziri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Titsi probeert naar een medespeler te passen. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija schiet op doel. El Oualhazi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Guemamdia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firyabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaou onderschept slim de pass. Jomaou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Haytham verovert de bal door een tackle van achteren. Nefteziri is nu in balbezit. Nefteziri speelt de bal door. Boudaoud is nu in balbezit. Boudaoud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rapp probeert naar een medespeler te passen. Nefteziri rent richting de bal. Nefteziri met een sublieme pass. Boudaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudaoud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Sikkiyn 54%, Barcelona24 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Barcelona24 0:0

55e minuut.
Dermech speelt de bal door. Haytham bereikt de bal nog maar net als eerste. Haytham passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boudaoud de bal. Boudaoud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Dieli passt de bal zonder na te denken. Hazalija rent richting de bal. Guemamdia rent richting de bal. Hazalija verovert de bal door een tackle van achteren. Hazalija draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

77e minuut.
Firyabi onderschept slim de pass. Firyabi geeft de bal voor. El Ouaer is nu in balbezit. El Ouaer passt de bal met de wreef. Titsi probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Sikkiyn 40%, Barcelona24 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mistawiiy Shway Sikkiyn - Barcelona24 0:0