Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
houssamou Saia Bençar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
El-Suleiman passt de bal zonder na te denken. Kalabane rent richting de bal. Met opzet legt Adjoulnaja zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Adjoulnaja naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Hakala verovert de bal door een tackle van achteren. Hakala probeert naar een medespeler te passen. Dabboub rent richting de bal. Ibn-Latif onderschept slim de pass. Ibn-Latif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mansri is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elabasaniri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mansri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
houssamou - Saia Bençar 0:1

28e minuut.
Baaji passt de bal zonder na te denken. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dradeni krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kalabane probeert naar een medespeler te passen. Baaji rent richting de bal. Baaji met een sublieme pass. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif schiet op doel. Bolgofiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houssamou 59%, Saia Bençar 41%.
houssamou - Saia Bençar 0:1

55e minuut.
Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri geeft de bal voor. Hakala probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. Bolgofiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Baaji geeft een lange en hoge pass. Jawachi speelt de bal door. Titsi rent richting de bal. Ibn-Latif onderschept slim de pass. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
houssamou - Saia Bençar 1:1

77e minuut.
Elabasaniri met de inworp. Kalabane rent richting de bal. Boughanmi begaat een overtreding. Boughanmi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. Dabboub heeft problemen om de bal te vangen. Dabboub probeert naar een medespeler te passen. Baaji rent richting de bal. Baaji geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mansri probeert de bal aan de voet te houden. Fahmi rent richting de bal. Fahmi probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dradeni kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fahmi met de inworp. Hakala heeft problemen om de bal te vangen. Hakala geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houssamou 48%, Saia Bençar 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
houssamou - Saia Bençar 1:1