Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabier Dajaaj Latif Sokkar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Zitoun is nu in balbezit. Touati verovert de bal door een tackle van achteren. Touati probeert naar een medespeler te passen. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Nisawi onderschept slim de pass. Nisawi passt de bal zonder na te denken. Hammami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammami draait met de bal, schiet en ... Kone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Radhia geeft een lange en hoge pass. Leloup met een sublieme pass. Daar is El Ouaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leloup rent richting de bal. Leloup draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Marzaoubi rent richting de bal. Marzaoubi probeert naar een medespeler te passen. Shadi Fahmi probeert naar een medespeler te passen. Hammami is nu in balbezit. Hammami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Touati met een sublieme pass. Ibrezieni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tabet. Ibrezieni roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ibrezieni kan niet meer verder spelen. Bouzaiemi komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Belloumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Radhia de bal onder controle te krijgen. Touati is nu in balbezit. Radhia heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Dajaaj 47%, Latif Sokkar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kabier Dajaaj - Latif Sokkar 0:0

48e minuut.
Abdelfattah met een sublieme pass. Er-Rai is nu in balbezit. Belloumi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belloumi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Zitoun verovert de bal door een tackle van achteren. Zitoun geeft de bal voor. Daar is Ben Khaled, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammami is nu in balbezit. Hammami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Abdelfattah geeft de bal voor. Leloup is nu in balbezit. Abid maakt een afschuwelijke overtreding. Abid krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Radhia is nu in balbezit. Radhia geeft de bal voor. Inworp. Leloup met de inworp. El Ouaer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Dajaaj 38%, Latif Sokkar 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kabier Dajaaj - Latif Sokkar 0:0