Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Zeit Samit Mayia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Limam passt de bal met de wreef. Mert bereikt de bal nog maar net als eerste. Mert passt de bal zonder na te denken. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Atocha verovert de bal door een tackle van achteren. Atocha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hammoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammoudi schiet op doel. Daar is Mrad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Atocha zal de hoekschop nemen. Fudayl kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Meuni is nu in balbezit. Limam onderschept slim de pass. Limam speelt de bal door. Melliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melliti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Zeit - Samit Mayia 0:1

25e minuut.
Limam geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Ben Chrouda met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mert de bal. Mert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Melliti rent richting de bal. Tonati is nu in balbezit. Melliti is nu in balbezit. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Boussaidi geeft de bal voor. Inworp. Nefteziri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melliti geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tonati rent richting de bal. Tonati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mert onderschept slim de pass. Mert verovert de bal door een tackle van achteren. Mert passt de bal zonder na te denken. Hammoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammoudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rezil Zeit - Samit Mayia 1:1

43e minuut.
Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mert verovert de bal door een tackle van achteren. Mert met een sublieme pass. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Zeit 67%, Samit Mayia 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rezil Zeit - Samit Mayia 1:1

58e minuut.
Melliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi is nu in balbezit. Melliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melliti schiet op doel. Ben Chrouda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Maghzaoui de bal onder controle te krijgen. Maghzaoui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nefteziri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melliti geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Melliti is nu in balbezit. Melliti haalt uit met een fantastische trap. Daar is Rifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonati rent richting de bal. Tonati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Zeit - Samit Mayia 1:2

75e minuut.
Tizie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tizie passt de bal zonder na te denken. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Melliti rent richting de bal. Melliti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Safi passt de bal in één keer door. Melliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mert bereikt de bal nog maar net als eerste. Melliti onderschept slim de pass. Melliti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Zeit - Samit Mayia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Zeit 73%, Samit Mayia 27%.
Rezil Zeit - Samit Mayia 1:3