Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Humur Sahel Sikkiyn
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Al-Gherini met de inworp. Ouhssine heeft problemen om de bal te vangen. Malle is nu in balbezit. Ouhssine onderschept slim de pass. Ouhssine geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Abdelmijad speelt de bal door. Fathalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Tizieriani onderschept slim de pass. Abdelmijad is nu in balbezit. Abdelmijad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Humur 35%, Sahel Sikkiyn 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sulb Humur - Sahel Sikkiyn 0:0

50e minuut.
Fathalli rent richting de bal. Al-Tizieriani verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Tizieriani met een sublieme pass. Abdelmijad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmijad haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Sellami rent richting de bal. Sellami passt de bal in één keer door. Abdelmijad bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Tizieriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Tizieriani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Trabelsi kopt de bal weg. Al-Gherini is nu in balbezit. Al-Gherini geeft de bal voor. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. Boudaoud bokst de bal weg.

73e minuut.
Slama bereikt de bal nog maar net als eerste. Slama probeert naar een medespeler te passen. Mhedhbi is nu in balbezit. Al-Tizieriani onderschept slim de pass. Al-Tizieriani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Haj Kacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Kacem met een sublieme pass. Melki heeft problemen om de bal te vangen. Al-Tizieriani is nu in balbezit. Al-Tizieriani draait met de bal, schiet en ... Boudaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Al-Gherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Gherini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdelmijad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nafti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chihi is nu in balbezit. Ibn-Seif onderschept slim de pass. Ibn-Seif met een sublieme pass. Trabelsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabelsi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Humur 40%, Sahel Sikkiyn 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sulb Humur - Sahel Sikkiyn 0:0