Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saia Bençar Kabier Dajaaj
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Boujelbene rent richting de bal. Boujelbene speelt de bal door. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Bençar - Kabier Dajaaj 1:0

11e minuut.
Riahi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dradeni heeft problemen om de bal te vangen. Hammami is nu in balbezit. Hammami haalt uit met een fantastische trap. Bolgofiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saia Bençar - Kabier Dajaaj 1:1

11e minuut.
Boujelbene speelt de bal door. El-Suleiman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nisawi. El-Suleiman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. El-Suleiman kan niet meer verder spelen. El Habend Foqui komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kalabane verovert de bal door een tackle van achteren. Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri geeft een hoge lob. Daar is El Habend Foqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Habend Foqui draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tiabi onderschept slim de pass. Tiabi probeert naar een medespeler te passen. Shadi Fahmi met een sublieme pass. Hammami is nu in balbezit. Hammami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Bençar - Kabier Dajaaj 1:2

33e minuut.
Dabboub probeert naar een medespeler te passen. Kalabane is nu in balbezit. Nisawi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nisawi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Dabboub geeft een lange en hoge pass. Boujelbene probeert naar een medespeler te passen. Radhia is nu in balbezit. El Habend Foqui onderschept slim de pass. El Habend Foqui draait met de bal, schiet en ... Clayton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saia Bençar - Kabier Dajaaj 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Bençar 44%, Kabier Dajaaj 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saia Bençar - Kabier Dajaaj 2:2

46e minuut.
Khalfaoui geeft een hoge lob. El Habend Foqui is nu in balbezit. Touati is nu in balbezit. El Habend Foqui verovert de bal door een tackle van achteren. El Habend Foqui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Shadi Fahmi onderschept slim de pass. Shadi Fahmi passt de bal met de wreef. Dabboub rent richting de bal. Hammami is nu in balbezit. Hammami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Er-Rai rent richting de bal. Er-Rai geeft een hoge lob. Hammami is nu in balbezit. Hammami haalt uit met een fantastische trap. Bolgofiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Bençar - Kabier Dajaaj 2:3

82e minuut.
El Habend Foqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Radhia rent richting de bal. El Habend Foqui onderschept slim de pass. El Habend Foqui schiet op doel. Clayton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saia Bençar - Kabier Dajaaj 3:3

89e minuut.
Nisawi is nu in balbezit. Nisawi passt de bal in één keer door. Titsi rent richting de bal. Hammami onderschept slim de pass. Hammami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Bençar 54%, Kabier Dajaaj 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saia Bençar - Kabier Dajaaj 3:3