Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Mayia Sulb Amira
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Latfayah rent richting de bal. Safi onderschept slim de pass. Safi probeert naar een medespeler te passen. Ben Chrouda rent richting de bal. Ben Chrouda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Melliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati is nu in balbezit. Klungelig pakt Melliti de bal. Melliti draait met de bal, schiet en ... Machardiegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Nasshar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Inworp. Tizie met de inworp. Mert speelt de bal door. Melliti is nu in balbezit. Melliti passt de bal in één keer door. Al Nasshar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ben Kheder bereikt de bal nog maar net als eerste. Melliti verovert de bal door een tackle van achteren. Sassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melliti verovert de bal door een tackle van achteren. Melliti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ben Chrouda onderschept slim de pass. Mert onderschept slim de pass. Mert speelt de bal door. Tonati rent richting de bal. Tonati draait met de bal, schiet en ... Al Nasshar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Mayia 43%, Sulb Amira 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samit Mayia - Sulb Amira 0:0

72e minuut.
Latfayah probeert naar een medespeler te passen. Mokrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrani verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Mayia - Sulb Amira 0:1

81e minuut.
Mert bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassi onderschept slim de pass. Sassi probeert naar een medespeler te passen. Mokrani rent richting de bal. Mokrani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nefci heeft problemen om de bal te vangen. Nefteziri rent richting de bal. Nefteziri speelt de bal door. Melliti rent richting de bal. Melliti schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Mayia 46%, Sulb Amira 54%.
Samit Mayia - Sulb Amira 0:1