Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Sokkar Sahel Sikkiyn
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mhedhbi geeft de bal voor. Inworp. Leloup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Ouaer is nu in balbezit. El Ouaer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ben Khaled geeft de bal voor. Ibn-Seif kan de bal niet met de borst controleren. Belloumi rent richting de bal. El Ouaer is nu in balbezit. El Ouaer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Marzaoubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trabelsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi begaat een overtreding. Marzaoubi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Malle rent richting de bal. Leloup begaat een overtreding. Malle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malle met een snel genomen vrije trap. Ben Khaled heeft problemen om de bal te vangen. Trabelsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabelsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sad Hujayrah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taïder met een snelle inworp. Nafti rent richting de bal. Nafti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Abdelmijad kopt de bal weg. Abdelfattah is nu in balbezit. Nafti onderschept slim de pass. Trabelsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabelsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fathalli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leloup met een snelle inworp. El Ouaer rent richting de bal. El Ouaer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belloumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Sokkar - Sahel Sikkiyn 1:0

44e minuut.
Nafti onderschept slim de pass. Nafti passt de bal met de wreef. Zitoun is nu in balbezit. Trabelsi onderschept slim de pass. Trabelsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Sokkar 49%, Sahel Sikkiyn 51%.
Latif Sokkar - Sahel Sikkiyn 1:0

47e minuut.
Abdelfattah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdelmijad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Nafti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nafti geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Nafti onderschept slim de pass. Nafti geeft een hoge lob. Daar is Sad Hujayrah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trabelsi rent richting de bal. Trabelsi draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Ibn-Seif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zitoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoun geeft een hoge lob. Belloumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Sokkar - Sahel Sikkiyn 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Sokkar 53%, Sahel Sikkiyn 47%.
Latif Sokkar - Sahel Sikkiyn 2:0