Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabier Dajaaj Sulb Humur
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Fekhma met een harde bal richting middenveld. Shadi Fahmi kopt de bal weg. Slama is nu in balbezit. Hammami verovert de bal door een tackle van achteren. Hammami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Touati verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi rent richting de bal. Nisawi probeert naar een medespeler te passen. Hammami is nu in balbezit. Hammami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Abdelmijad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benjeddi komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Chihi probeert naar een medespeler te passen. Al-Tizieriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Tizieriani passt de bal in één keer door. Benjeddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjeddi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Dajaaj 53%, Sulb Humur 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kabier Dajaaj - Sulb Humur 0:0

55e minuut.
Hammami rent richting de bal. Hammami passt de bal zonder na te denken. Amdouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Riahi verovert de bal door een tackle van achteren. Riahi haalt uit met een fantastische trap. Fekhma bokst de bal weg.

67e minuut.
Chihi passt de bal in één keer door. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. Slama probeert de bal aan de voet te houden. Fekhma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Dajaaj - Sulb Humur 1:0

73e minuut.
Shadi Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadi Fahmi probeert naar een medespeler te passen. Hammami is nu in balbezit. Hammami schiet op doel. Fekhma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Dajaaj - Sulb Humur 2:0

76e minuut.
Na een snelle pass probeert El Ouni de bal onder controle te krijgen. Touati is nu in balbezit. Al-Tizieriani begaat een overtreding. Al-Tizieriani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Dajaaj 58%, Sulb Humur 42%.
Kabier Dajaaj - Sulb Humur 2:0