Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fouk Samola Asfar Senedin
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


10e minuut.
Riahi geeft de bal voor. Inworp. Belloumi met een snelle inworp. Ben Jdidia rent richting de bal. Ben Jdidia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Al-Quarani verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Quarani probeert naar een medespeler te passen. Fekih heeft problemen om de bal te vangen. Maliba rent richting de bal. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Derbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnaja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derbal. Derbal krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Tebet geeft een lange en hoge pass. Riahi kopt de bal weg. Maliba heeft problemen om de bal te vangen. Maliba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tebet de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Oueslati geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nijhhuis kopt de bal weg. Daar is Fekih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Quarani is nu in balbezit. Al-Quarani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Derbal onderschept slim de pass. Ben Jdidia rent richting de bal. Nôomen is nu in balbezit. Ben Jdidia rent richting de bal. Ben Jdidia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fouk Samola - Asfar Senedin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fouk Samola 49%, Asfar Senedin 51%.
Fouk Samola - Asfar Senedin 0:1

56e minuut.
Al-Quarani is nu in balbezit. Sellami rent richting de bal. Al-Quarani verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Quarani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fouk Samola - Asfar Senedin 1:1

62e minuut.
Fekih met een sublieme pass. Adjoulnaja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derbal. Derbal krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Melli rent richting de bal. Al-Quarani onderschept slim de pass. Al-Quarani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sellami de bal onder controle te krijgen. Melki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fouk Samola - Asfar Senedin 2:1

69e minuut.
Al-Quarani met een sublieme pass. Nijhhuis rent richting de bal. Nijhhuis met een sublieme pass. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bouazizi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fekih met een snelle inworp. Belloumi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ben Khaled de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fouk Samola 39%, Asfar Senedin 61%.
Fouk Samola - Asfar Senedin 2:1