Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tikniyen Khudra Galid Dib
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Zenaidi rent richting de bal. Zenaidi passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mnari met een snelle inworp. Mekni geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Latfayak zal de hoekschop nemen. Tounsi is nu in balbezit. Ben Khaled rent richting de bal. Ben Khaled schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bjaoui speelt de bal door. Ejukezi rent richting de bal. Ejukezi passt de bal met de wreef. Ben Khaled is nu in balbezit. Ben Khaled haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Belghith heeft problemen om de bal te vangen. Reis is nu in balbezit. Klanbane rent richting de bal. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis draait met de bal, schiet en ... El-Suleiman bokst de bal weg.

28e minuut.
Ejukezi is nu in balbezit. Ratouli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belghith. Belghith krijgt een gele kaart. Ratouli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ratouli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Klanbane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Abdelmajid neemt de hoekschop. Ratouli kan de bal niet met de borst controleren. Tounsi is nu in balbezit. Benabdelkader onderschept slim de pass. Benabdelkader schiet op doel. El-Suleiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Latfayak geeft een hoge lob. Ratouli rent richting de bal. Bjaoui onderschept slim de pass. Ben Khaled heeft problemen om de bal te vangen. Ben Khaled schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tounsi met een sublieme pass. Idoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjaoui rent richting de bal. Bjaoui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tikniyen Khudra - Galid Dib 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tikniyen Khudra 41%, Galid Dib 59%.
Tikniyen Khudra - Galid Dib 1:0

71e minuut.
Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni geeft een hoge lob. Daar is Ratouli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjaoui rent richting de bal. Bjaoui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ben Hassan geeft een hoge lob. Bjaoui probeert de bal aan de voet te houden. Belghith met een sublieme pass. Abdelmajid is nu in balbezit. Abdelmajid geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tikniyen Khudra 36%, Galid Dib 64%.
Tikniyen Khudra - Galid Dib 1:0