Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galid Dib لولو الرياضي
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.7
waardeloos Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Arafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanna onderschept slim de pass. Hanna passt de bal in één keer door. Reis rent richting de bal. Reis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Diali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratouli verovert de bal door een tackle van achteren. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mazin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - لولو الرياضي 1:0

18e minuut.
Mnari speelt de bal door. Daar is Ben Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail verovert de bal door een tackle van achteren. Ismail schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Benabdelkader rent richting de bal. Benabdelkader passt de bal met de wreef. Reis rent richting de bal. Reis haalt uit met een fantastische trap. Mazin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - لولو الرياضي 2:0

28e minuut.
Ben Hassan met een sublieme pass. Hanna probeert naar een medespeler te passen. Arafa probeert naar een medespeler te passen. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abdelmajid is nu in balbezit. Met opzet legt Benabderrazik zijn tegenspeler op de grond. Abdelmajid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El Ouaer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap. Jelassi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Klungelig pakt Er-Rihani de bal. Er-Rihani geeft de bal voor. Mazin controleert de bal met de borst. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - لولو الرياضي 3:0

43e minuut.
Ratouli rent richting de bal. Diali verovert de bal door een tackle van achteren. Diali speelt de bal door. Arafa is nu in balbezit. Arafa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 43%, لولو الرياضي 57%.
Galid Dib - لولو الرياضي 3:0

59e minuut.
Mhedhbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhbi geeft de bal voor. Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak verovert de bal door een tackle van achteren. Latfayak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

69e minuut.
Reis passt de bal met de wreef. El Ouaer rent richting de bal. Abdelmajid speelt de bal door. Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Arafa is nu in balbezit. Arafa geeft een hoge lob. Hanna probeert de bal met de borst te controleren. Ismail is nu in balbezit. Ismail schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - لولو الرياضي 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 49%, لولو الرياضي 51%.
Galid Dib - لولو الرياضي 3:1