Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabier Malik Galid Dib
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ratouli is nu in balbezit. Laraïedh verovert de bal door een tackle van achteren. Laraïedh probeert naar een medespeler te passen. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Laraïedh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mnari de bal. Ben Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi verovert de bal door een tackle van achteren. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Malik - Galid Dib 1:0

18e minuut.
Laraïedh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bouzaiemi de bal. Ratouli rent richting de bal. Bouzaiemi verovert de bal door een tackle van achteren. Bouzaiemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmajid onderschept slim de pass. Abdelmajid passt de bal zonder na te denken. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kabier Malik - Galid Dib 1:1

34e minuut.
M`Hadhebi probeert naar een medespeler te passen. Laraïedh kopt de bal weg. Klungelig pakt Ben Hassan de bal. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi schiet op doel. Khelifi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
El Ouaer is nu in balbezit. Laraïedh verovert de bal door een tackle van achteren. Laraïedh passt de bal in één keer door. Ratouli is nu in balbezit. Ratouli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ratouli is nu in balbezit. Laraïedh onderschept slim de pass. Laraïedh probeert naar een medespeler te passen. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Malik - Galid Dib 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Malik 40%, Galid Dib 60%.
Kabier Malik - Galid Dib 2:1

53e minuut.
Doeltrap. M`Hadhebi trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Mkadmi de bal. Benabdelkader is nu in balbezit. Benabdelkader schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. M`Hadhebi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Ratouli passt de bal in één keer door. Reis is nu in balbezit. Reis passt de bal in één keer door. Benabdelkader is nu in balbezit. Benabdelkader draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kabier Malik - Galid Dib 2:2

67e minuut.
Laraïedh rent richting de bal. Ratouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraïedh verovert de bal door een tackle van achteren. Laraïedh schiet op doel. Ben Hassan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Benabdellah geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Malik - Galid Dib 3:2

72e minuut.
Abdelmajid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benabdelkader. Benabdelkader krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Hanini passt de bal zonder na te denken. Mekni is nu in balbezit. Mekni passt de bal in één keer door. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Malik 60%, Galid Dib 40%.
Kabier Malik - Galid Dib 3:2