Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
لولو الرياضي Tikniyen Khudra
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Benabderrazik heeft problemen om de bal te vangen. Ejukezi rent richting de bal. Jlidi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jlidi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bjaoui kopt de bal weg. Mhedhbi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Khaled is nu in balbezit. Ben Khaled schiet op doel. Jelassi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
لولو الرياضي - Tikniyen Khudra 0:1

43e minuut.
Latfayak onderschept slim de pass. Latfayak probeert naar een medespeler te passen. Ismail is nu in balbezit. Ismail schiet op doel. Sukbuni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لولو الرياضي 64%, Tikniyen Khudra 36%.
لولو الرياضي - Tikniyen Khudra 0:1

46e minuut.
Bjaoui probeert naar een medespeler te passen. Ben Khaled is nu in balbezit. Arafa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Arafa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arafa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Belghith probeert naar een medespeler te passen. Latfayak met een sublieme pass. Ben Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khaled draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
لولو الرياضي - Tikniyen Khudra 0:2

66e minuut.
Ejukezi passt de bal met de wreef. Belghith rent richting de bal. Belghith passt de bal in één keer door. Ben Khaled heeft problemen om de bal te vangen. Ben Khaled haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Bjaoui de bal. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik speelt de bal door. Ismail is nu in balbezit. Ismail draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لولو الرياضي 64%, Tikniyen Khudra 36%.
لولو الرياضي - Tikniyen Khudra 0:2