Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galid Dib Harika Samak
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma rent richting de bal. Fekhma speelt de bal door. Machardiegui rent richting de bal. Machardiegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Machardiegui schiet op doel. El Makhloufi is nu in balbezit. Ben Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Hassan geeft een lange en hoge pass. Allagui geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Allagui met een sublieme pass. Inworp. Mnari met een snelle inworp. Mekni heeft problemen om de bal te vangen. Mekni geeft een lange en hoge pass. Paal! Reis heeft problemen om de bal te vangen. Reis draait met de bal, schiet en ... Huayata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - Harika Samak 1:0

15e minuut.
Benabdelkader speelt de bal door. Reis is nu in balbezit. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Machardiegui rent richting de bal. Ratouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui onderschept slim de pass. Machardiegui schiet op doel. Khelifi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galid Dib - Harika Samak 1:1

24e minuut.
El Ouaer is nu in balbezit. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ouaer rent richting de bal. Khaled onderschept slim de pass. Khaled passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hadden geeft een hoge lob. El Makhloufi kopt de bal weg. Fekhma met een sublieme pass. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui schiet op doel. Khelifi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - Harika Samak 1:2

32e minuut.
Mnari onderschept slim de pass. El Makhloufi onderschept slim de pass. El Makhloufi met een sublieme pass. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 55%, Harika Samak 45%.
Galid Dib - Harika Samak 1:2

48e minuut.
Allagui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mnari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mekni rent richting de bal. Mekni geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Khalfaoui kopt de bal weg. Ben Hassan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt El Ouaer de bal. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Reis kopt de bal weg. Hadden heeft problemen om de bal te vangen. Hadden geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guigani de bal. Guigani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Khaled is nu in balbezit. Khaled passt de bal met de wreef. Machardiegui rent richting de bal. Machardiegui haalt uit met een fantastische trap. Khelifi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Er-Rihani speelt de bal door. Allagui heeft problemen om de bal te vangen. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
El Ouaer kopt de bal weg. Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader met een sublieme pass. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fekhma kopt de bal weg. Klungelig pakt Ben Hassan de bal. Machardiegui rent richting de bal. Machardiegui haalt uit met een fantastische trap. Khelifi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - Harika Samak 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 56%, Harika Samak 44%.
Galid Dib - Harika Samak 1:3