Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Eğribeten Osayer Bekere
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kaleel geeft de bal voor. Ben Kheder is nu in balbezit. Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif schiet op doel. Tounsi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Osayer Bekere 1:0

5e minuut.
Kaleel kan de bal niet met de borst controleren. Guemamdia rent richting de bal. Guemamdia speelt de bal door. Khelifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Chouchane speelt de bal door. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif heeft problemen om de bal te vangen. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. Tounsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Osayer Bekere 2:0

16e minuut.
Machardiegui rent richting de bal. Machardiegui geeft een lange en hoge pass. Benabdelkader kopt de bal weg. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Osayer Bekere 2:1

25e minuut.
El Ouaer onderschept slim de pass. El Ouaer geeft de bal voor. Ben Kheder kopt de bal weg. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Osayer Bekere 3:1

35e minuut.
Ibn-Latif rent richting de bal. Machardiegui rent richting de bal. Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eğribeten 46%, Osayer Bekere 54%.
FC Eğribeten - Osayer Bekere 3:1

48e minuut.
Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader onderschept slim de pass. Khelifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Toujani geeft de bal voor. Hichem kopt de bal weg. Daar is Chouchane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benabdelkader is nu in balbezit. Benabdelkader schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chouchane rent richting de bal. Chouchane passt de bal met de wreef. El Ouaer rent richting de bal. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Osayer Bekere 4:1

65e minuut.
Abdelmijad speelt de bal door. Daar is Fekhma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fekhma speelt de bal door. Klungelig pakt Ibn-Latif de bal. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Machardiegui kopt de bal weg. El Ouaer is nu in balbezit. El Ouaer passt de bal zonder na te denken. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Chouchane rent richting de bal. Chouchane probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Osayer Bekere 5:1

80e minuut.
Belaid heeft problemen om de bal te vangen. El Ouaer rent richting de bal. El Ouaer passt de bal in één keer door. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif schiet op doel. Tounsi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Osayer Bekere 6:1

86e minuut.
Chouchane passt de bal met de wreef. Kaleel is nu in balbezit. Guemamdia onderschept slim de pass. Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader schiet op doel. Nafti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eğribeten 50%, Osayer Bekere 50%.
FC Eğribeten - Osayer Bekere 6:1